Event Stats

Thumb
Unknown
Thumb
Unknown

Del 2 a l'11 de juny de 2017, participa a la Setmana de la Natura'2017

Com ja varem fer l'any passat, aquest any 2017, COMEI tornarà a contribuir a la Setmana de la Natura. Les eines d'iNaturalist, tant en les seves plataformes mòbils (android i appstore) han estat actualitzades i localitzades al català i castellà per nosaltres per a facilitar el seu ús.
iNaturalist és, potser, la primera App de ciència ciutadana d'abast mundial elaborada en codi obert i lliure, on les dades romanen en propietat del seu generador, aplicant les llicències CreativeCommon que cadascú vulgui, sobre cada dada. Si el propietari de les dades (tu) ho desitja aquestes poden ser incorporades a bases de dades de lliure accés per que puguin ser emprades per investigadors d'arreu del món, tant a Catalunya (com els projectes de seguiment ...more ↓

Posted on April 07, 2017 08:32 by eduardomartnez eduardomartnez | 0 comments | Leave a comment
More Journal Posts

Recent observations View All

Loading...
More Observations

About

Aquest projecte té com objectiu recollir totes les observacions de la biodiversitat present a Catalunya en el decurs de la Setmana de la Natura, del 27 de maig al 5 de juny.
Totes les observacions efectuades al territori administratiu de Catalunya podran ser incorporades al projecte si el seu autor així ho accepta atenent a la llicència que apliqui.

Mini eduardomartnez created this project on March 16, 2016

Is this inappropriate, spam, or offensive? Add a Flag

Logo eee 15px
Embed a widget for this project on your website