Stats

Unknown
Unknown

De Vlinderstichting nu ook op iNaturalist

Er zijn in Nederland veel manier om uw natuurwaarnemingen online in te voeren en op te slaan. Sommige mensen zweren nog bij het oude Landkaartje (http://landkaartje.vlinderstichting.nl/index.php), anderen houden juist van het competitie-element in waarneming.nl, of hebben alles graag bij elkaar in telmee.nl.
Anoniem dagvlinders doorgeven kon ook al op https://www.vlinderstichting.nl/vlinders/waarnemingen.

iNaturalist is een mooie site die het ook mogelijk maakt om op de hele wereld waarnemingen door te geven. Dat kan via deze site, maar ook via de app die er is voor Android en iObs (iphone). Er zit zelfs een automatische determineermodule ingebouwd!

Als u uw waarnemingen van vlinders of libellen via iNaturalist invoert via dit project, dan komen die meteen ten goede aan onderzoek en ...more ↓

Posted on October 06, 2017 11:16 AM by chrisvanswaay chrisvanswaay | 0 comments | Leave a comment

Recent observations View All

Loading...
More Observations

About

Verspreidingsgegevens zijn een van de basiselementen voor onderzoek en bescherming. Door mee te doen aan dit project maakt u uw waarnemingen van dagvlinders, nachtvlinders en libellen beschikbaar voor De Vlinderstichting.
Kennis is de basis van bescherming. Door de kennis die we hebben opgebouwd, zijn al vele successen geboekt. Zo hebben we dankzij specifieke maatregelen de grote ...more ↓

chrisvanswaay created this project on October 05, 2017
Embed a widget for this project on your website