Setmana de la Natura

Del 27 de maig al 5 de juny de 2016, Catalunya celebra la Setmana de la Natura, organitzada per la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l'Obra Social "la Caixa".

Al llarg de la Setmana de la Natura es promouen diverses activitats que promouen la participació de tothom en actes de conscienciació de la importància de conservar la natura i el territori.

Són mes de 200 activitats en les que es promou el contacte i gaudi de la natura i en la que es posarà a l'abast de tothom la possibilitat d'enregistrar i compartir les seves observacions d'éssers vius a través d'un projecte específic a iNaturalist que inclourà totes les observacions efectuades entre els dies que dura la setmana de la Natura.

COMEI administrarà aquestes dades per tal de fer-les disponibles a tots els centres d'investigació que les puguin necessitar per desenvolupar la seva recerca i millorar el coneixement del nostre entorn natural. Pots registrar-te a iNaturalist i obtenir més informació sobre aquesta aplicació web o per mòbil en aquest document.

Posted on March 20, 2016 02:45 PM by eduardomartnez eduardomartnez

Comments

No comments yet.

Add a Comment

Sign In or Sign Up to add comments