Event Stats

Thumb
Unknown
Thumb
Unknown

Prometedora Setmana de la Natura

La participació d'iNaturalist a la Setmana de la Natura està demostrant la capacitat d'aquesta aplicació per compartir observacions de les diverses formes de vida que ens acompanyen al Planeta. El nombre de participants i participacions, ja sobrepassen les realitzades la temporada passada en només tres dies. Sense cap dubte l'augment d'implicació ja és una gran notícia, especialment si es té en compte el recent naixement d'una aplicació basada en el codi lliure emprat per aquesta promoguda per alguns investigadors de l'Estat Espanyol.

Creiem que l'ús d'iNaturalist manté molts avantatges, respecte a les branques que es deriven d'ell: un major nombre d'usuaris i desenvolupadors que vetllen per la màxima difusió de les dades (objectiu principal d'iNaturalist) una millora constant del codi i de les característiques i funcionalitats de l'App (que contribuïm a adaptar al català i castellà, i al que tothom que ho desitgi pot ...more ↓

Posted on May 28, 2018 09:41 PM by eduardomartnez eduardomartnez | 0 comments | Leave a comment
More Journal Posts

Recent observations View All

Loading...
More Observations

About

Aquest projecte té com objectiu recollir totes les observacions de la biodiversitat present a Catalunya en el decurs de la Setmana de la Natura de 2017, del 26 de maig al 5 de juny de 2018.
Totes les observacions efectuades al territori administratiu de Catalunya podran ser incorporades al projecte si el seu autor així ho accepta atenent a la llicència que apliqui.

Mini eduardomartnez created this project on March 20, 2018

Is this inappropriate, spam, or offensive? Add a Flag

Logo eee 15px
Embed a widget for this project on your website