Del 2 a l'11 de juny de 2017, participa a la Setmana de la Natura'2017

Com ja varem fer l'any passat, aquest any 2017, COMEI tornarà a contribuir a la Setmana de la Natura. Les eines d'iNaturalist, tant en les seves plataformes mòbils (android i appstore) han estat actualitzades i localitzades al català i castellà per nosaltres per a facilitar el seu ús.
iNaturalist és, potser, la primera App de ciència ciutadana d'abast mundial elaborada en codi obert i lliure, on les dades romanen en propietat del seu generador, aplicant les llicències CreativeCommon que cadascú vulgui, sobre cada dada. Si el propietari de les dades (tu) ho desitja aquestes poden ser incorporades a bases de dades de lliure accés per que puguin ser emprades per investigadors d'arreu del món, tant a Catalunya (com els projectes de seguiment d'estols de cotorres o de localització d'espècies invasores) com a la resta del planeta, ajudant a la difusió d'informació molt útil per a la gestió de la nostra biodiversitat.
Els membres de la xarxa iNaturalist, contribueixen a millorar la informació de forma col·laborativa, des de la proposta de noves eines i el seu disseny, fins, i potser el que és més interessant, ajudant a identificar les troballes fetes pels seus usuaris. Gràcies a l'ús d'iNaturalist, cada dia pots conèixer més sobre el que observes a la natura, aprenent més sobre la biodiversitat que ens acompanya.
Tothom està convidat a compartir les seves observacions i ajudar a identificar les espècies observades per altres membres a partir de les 0.00 hores del dia 2 de juny i fins a les 24.00h del dia 11, esperem que aquest any multipliquem les observacions de l'any passat i, entre tots, contribuïm a millorar i difondre el coneixement de la nostra natura.

Bona Setmana de la Natura 2017.

Posted on April 7, 2017 08:32 AM by eduardomartnez eduardomartnez

Comments

No comments yet.

Add a Comment

Sign In or Sign Up to add comments